AKDOĞAN BELEDİYESİ ÇOCUK PARKI PROJESİ

Projemiz Akdoğan Belediye personellerinin özverili çalışmaları ile kısa zamanda tamamlandı. Çocuklarımızın aileleri ile birlikte güvenli bir ortamda kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kazandırdığımız Çocuk Parkı Projesi, modern bir parka dönüştürüldü.

Parktaki oyun gruplarının zemini, oluşabilecek kazalara karşı çocukların korunabilmesi için yumuşak kauçuk malzeme ile kaplandı.Park içerisinde yeşil alan oluşturuldu.Kaldırımlar rengarenk boyandı. Tam donanımlı ışıklandırma ve sulama sistemi sağlandı.

Park içerisinde yapılan ahşap ağaç evler Kuzey Kıbrıs’ın hiç bir oyun parkında olmamakla birlikte, çocuklarımızın gelişimi açısından da önem taşımaktadır.

Çocuk Parkı çocuklarımızın güvenli bir ortamda ,doğa ile içiçe zaman geçirecekleri , sağlıklı bir ortamda oynayabilecekleri bir yer olarak hizmete girmiştir.Büyük özen ve özveriyle tamamlanan parkımızın Akdoğanımıza hayırlı olmasını dileriz.

ESKİ İHALİ

govt banner 1