Akdoğan Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri için bahar gezisi düzenlendi.

Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz gezimiz yine yoğun katılımla gerçekleşti.65 Yaş ve üzeri vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak,ikinci baharını yaşayan üyelerimizin yaşamdan kopmayarak mutlu bir şekilde hayatları sürdürmelerinin sağlanması amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Yıl içerisinde planlamış olduğumuz geziyi gerçekleştirmekten ve vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmekten dolayı ayrı bir gurur yaşıyoruz. İlk olarak St. Barnabas İkon ve Arkeoloji müzesi ziyaret edildi.

Ardından İskele Makenzi Plajı'nda kahve molası verildi.Havanın da güzel olmasıyla birlikte,değerli büyüklerimiz birbirleriyle bol bol sohbet etme ve resim çekme fırsatı yakaladılar.Daha sonra Gazimağusa'da müzik eşliğinde yemek yenilerek güzel ve keyifli saatler yaşandı. Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet LATİF Yaşlılar Haftası dolayısıyle düzenlenen organizasyona katılan tüm üyelerimize bizlere duydukları güven ve memnuniyetten dolayı teşekkürlerini sundu.

govt banner 1

ÖNERİ & ŞİKAYET